18 augustus Denver - Reisverslag uit Denver, Verenigde Staten van familie hoogenkamp - WaarBenJij.nu 18 augustus Denver - Reisverslag uit Denver, Verenigde Staten van familie hoogenkamp - WaarBenJij.nu

18 augustus Denver

Blijf op de hoogte en volg familie

18 Augustus 2016 | Verenigde Staten, Denver

De weg naar Denver vanaf Salida is niet zo indrukwekkend als de dag ervoor maar nog steeds veel foto's waardig. We bereiken Denver rond het middag uur en de zon schijnt hier heerlijk. We genieten dan ook nog van een heerlijke middag aan het zwembad en de hottube. We ruimen de auto's op die we morgen gaan inleveren en pakken onze spullen alvast in. Opa maakt met de kids onze 3 koelboxen schoon en probeert deze aan de campingbaas te verkopen voor ern ijsje voor alle 4 de kleinkinderen. En dat lukt, erg leuk.
s'Avonds gaan we nog heerlijk uit rten, dit keer de mexicaan. En tja zo sluiten we deze vakantie gezellig af.

familie

Wij zijn een aktief gezin die van sporten en reizen houden. Wie zijn wij, nou papa Wilco, mama Manon en Babette en Thijs

Actief sinds 25 April 2013