42e dag dag Cookeilanden - Reisverslag uit Rarotonga, Cook Eilanden van familie hoogenkamp - WaarBenJij.nu 42e dag dag Cookeilanden - Reisverslag uit Rarotonga, Cook Eilanden van familie hoogenkamp - WaarBenJij.nu

42e dag dag Cookeilanden

Blijf op de hoogte en volg familie

03 Augustus 2013 | Cook Eilanden, Rarotonga

3 augustus
Vandaag vliegen we naar Los Angeles. Amerika here we come. Heel laat 23.59 dus we hebben nog even om afscheid te nemen van een heel mooi eiland. Als je bounty wil met betaalbare prijzen en zeer gastvrije en vriendelijke mensen moet je zeker hier zijn. Wij hebben genoten van al het moois van dit eiland. We loved it. We pakken onze spullen in en gaan met zijn allen naar de lagune voor nog wat foto's.en nemen een bus naar de stad. De bus moet effe wachten en ook hier gaan ze relaxed mee om. De buschauffeur pakt zijn tablet en vertelt bij de foto's hele verhalen en vervolgt dan weer zijn busrit. Hilarisch. Onderweg begint het te waaien en te hozen. Het is net of het zo moet zijn. We gaan weg en het regent hard en lang. We blijven nog even in de stad en besluiten maar te chillen in ons huis. We worden s'avonds laat opgehaald en het inchecken gaat heel relaxed en simpel. We wachten onder genot van een muzikant, die de boel op vrolijkt, en stappen dan het vliegtuig in. LA here we come

• 09 Augustus 2013 - 09:00

Henk En Ria:

Hallo alllemaal,
    Wat een mooie verhalen op een nieuwe,prachtige locatie.Bij en Henkzonder,wat een verschillende werelden.
    Zo,nu hebbben jullie ook in een aquarium gezwommen.En heeft Wilco die mooie meisjes met bloemenkransen nog gezien?
    Hart.gr.Ria